• Weboldal készítés Szeged
  Mobilbarát Weboldal készítés
  Reszponzív Honlap készítés Szegeden
 • Honlap szerkesztés Szeged
  Ügyfélszerző Webáruház készítés
  Komplett Webáruház, Webshop készítése
 • SEO Keresőoptimalizálás Szeged
  Keresőoptimalizálás - SEO
  Keresőmarkeing, Google, Facebook marketing
 • Laptop szervíz Adatmentés Szeged
  Helyszíni Számítógép javítás Szegeden
  Rendszergazda szolgáltatás - Adatmentés Szeged

SSL tanúsítvány a biztonság
+36 20 985 7489

SSL tanúsítvány: a megkövetelt biztonság és a jobb Google helyezésért

Szeretjük biztonságban tudni magunkat az interneten és másoknak is megadhatjuk mindezt! Könnyebb megadni a biztonságot a honlapod látogatóinak mint hinnéd. Álítsd át a honlapoddal HTTPS kapcsolatra és máris titkosítva közlekednek az adatok a honlapod szervere és a látogatód böngészője között. De ennél sokkal több előnyöd is származik belőle.


Mi az SSL tanúsítvány?

Az SSL (Secure Sockets Layer) az internetes adatcsere titkosításának leghatékonyabb módja. Honlapok, weboldalak titkosításakor az SSL-nek köszönhetően, HTTP helyett HTTPS protokollon zajlik a kapcsolat. A HTTPS jelenti a honlap és a böngésző közötti biztonságot. Ilyenkor a honlapod címe https:// -el kezdődik a böngészőben. Ráadásul a webcím előtti zöld lakat ikonnal jelzi a böngésző, hogy biztonságos kapcsolaton vagy. Egyre több böngésző már a zöld lakat melletti "Biztonságos" felirattal is jelzi, hogy az adott oldalon nyugalommal böngészhetünk

SEO aranyszabály: előnyben részesíti a Google az SSL tanúsítvánnyal rendelkező honlapokat!

A sorozatos adat kiszivárogtatással keletkezett média botrányokat követően a Google úgy döntött, hogy a titkosított internet felé fogja terelni a felhasználóit. Ennek egyik következménye az a bejelentésük, hogy az SSL tanúsítvánnyal rendelkező, HTTPS kapcsolaton lévő honlapokat jobb keresési helyezéssel fogja jutalmazni.


A HTTPS használata összefügg a jobb Google helyezéssel

A Google bejelentése óta bebizonyosodott, hogy komolyan is veszik. Mérhetően van összefüggés a HTTPS használata és Google keresőben való helyezés között. Ne legyünk naívak. Ettől még természetesen nem kerül a honlapod az első helyre. De a HTTPS beüzemelése annyira egyszerű, hogy ezt az esélyt meg kell adnunk magunknak.


SSL tanúsítvány ingyen! Igen! A MI ügyfeleink ingyen kapják a Biztonságot, mert Nálunk "TERMÉSZETES A BIZTONSÁG"

Az SSL elterjedésének fő oka még mindig a hiteles tanúsítványok ára. Magyarországon elsők között tettük elérhetővé az ingyen SSL tanúsítványt minden olyan weblap számára amit a mi felügyeletünkre bíz. Ennél könnyebben nem tudod megbízhatóvá tenni honlapodat, ráadásként a Google is barátkozni fog vele.

Ha mindezek után bármilyen kérdése van, hívjon Minket a ☎ +36 20 985 7489-es számon!